Το Priona Resort

Το Priona Resort είναι οικογενειακή επιχείρηση στον τομέα του τουρισμού από το 1995. Με πάθος και αγάπη για τον τουρισμό δημιουργήσαμε εγκαταστάσεις χαλάρωσης και απόλαυσης για να σας μεταφέρουμε την ελληνική φιλοξενία με τον καλύτερο τρόπο. Η επιχείρηση βρίσκεται στην παραλία Σκοτίνα Πιερίας κάτω από τη σκιά του Ολύμπου, το σπίτι των αρχαίων ελληνικών θεών. Το Priona Resort αποτελείται από τρεις μοναδικές και ιδιαίτερες επιχειρήσεις, τα Priona Rooms, τα Priona Studios και τα Kalouda Rooms, όπου μπορείτε να βρείτε το πιο κατάλληλο μέρος για εσάς. Κάθε μία από τις επιχειρήσεις είναι ειδικά φτιαγμένη για οικογενειακές διακοπές που προσφέρουν ευχάριστες ανέσεις με μεγάλα και άνετα δωμάτια. Η περιοχή της Νότιας Πιερίας είναι πραγματικά γνωστή για τα πολιτιστικά αξιοθέατα όπως το Αρχαίο Δίον και το Κάστρο του Πλαταμώνα που βρίσκονται μόλις μερικά χιλιόμετρα από το δωμάτιο σας. Από την άλλη πλευρά, η Πιερία προσφέρει μια πραγματικά πράσινη εμπειρία όπου μπορείτε να κάνετε πεζοπορία στο βουνό του Ολύμπου, να δείτε τους καταρράκτες ή να κολυμπήσετε στην καταγάλανη θάλασσα απολαμβάνοντας την εξαιρετική θέα. Η Σκοτίνα προσφέρει πολλές επιλογές για ελληνικά παραδοσιακά φαγητά, νυχτερινή ζωή και δραστηριότητες, σε συνδυασμό με τη φύση και τη θάλασσα.

Τα Priona Rooms για τρίτη φορά σε σειρά βραβεύονται με το βραβείο αριστείας από την Booking.com. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε εκεί και σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Είναι πραγματικά σπουδαίο για μας το να λαμβάνουμε την ανταπόκρισή σας και είναι δέσμευση να γινόμαστε καλύτερο χρόνο με το χρόνο. Ελέγξτε τα δωμάτια του Priona Rooms εδώ!

Τα δωμάτια Kalouda για το 2015 πήραν το βραβείο με την τιμή των 8,4 αναφορών. Για το 2016 η τιμή ανασκόπησης μας έφτασε τα 8,7 και θα απονεμηθεί από τις αρχές του 2017.  Για την καλοκαιρινή περίοδο του 2017 η βαθμολογία μας έφτασε το 9,4. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που βελτιωνόμαστε χρόνο με το χρόνο και αυτό έχει γίνει πλέον αυτοσκοπός. Ελέγξτε τα δωμάτια Kalouda Rooms εδώ!

Τα Priona Studios είναι η νεότερη επιχείρηση που εντάχθηκε στην οικογένεια του Priona Resort. Το ποσοστό αναθεώρησης είναι 9,3 για την καλοκαιρινή περίοδο του 2017 σύμφωνα με την αξιολόγηση του συστήματος της booking.com. Σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμησή σας.  Μπορείτε να δείτε τα Priona Studios εδώ!

Χρειάζεται μόνο μια οικογένεια και πάθος. Αυτό ήταν το όνειρό μας για το Priona Resort. Για να δημιουργήσετε ένα μέρος όπου οι οικογένειες από όλο τον κόσμο θα έρθουν και θα έχουν την πιο μοναδική εμπειρία διακοπών. Θα μπορούν να κολυμπήσουν στις ακτές της Πιερίας, να κάνουν πεζοπορία στο βουνό των θεών, τον Όλυμπο και να κάνουν ποδηλασία στο δάσος. Δίνουμε πάντα τον καλύτερο εαυτό μας. Περιμένουμε να είσαι ο επόμενος πραγματικός ταξιδιώτης!